pátek 28. února 2014

Moji oblíbenci I.

Rozhodla jsem se vám občas ukázat, co se ukrývá u mě ve špajzlu a co tam nikdy nesmí chybět. Ráda zkouším nové věci a pokud mě zaujmou, objevují se u mě pak častěji. Několik takových už mám a chtěla bych se o ně s vámi podělit. Některé další nové budou určitě přibývat , takže se tady budou postupem času objevovat :)



Arašídové máslo jsem poprvé ochutnala před rokem a bylo to právě to všem dobře známe z Lidlu. Myslela jsem si, že je nejlepší a jiné už jsem nechtěla. Potom jsem ale dostala v balíčku od CountryLifu "prcka" od značky uneco ( nějaký extra bio :)) a musím říct, že chuťově mě naprosto okouzlilo. Chuť arašídů byla mnohem výraznější,asi protože neobsahovalo žádný přidaný cukr. Bohužel bylo pryč velmi brzo a tak si musím zvyknout opět na chuť "přeslazeného "lídláckého" :)


Moje nejoblíběnějsí kašička, která u mě nesmí nikdy chybět. Její největší výhodou je neutralní chuť, takže si ji můžu ochutit jakkoliv a pokaždé jinak. Navíc má kvalitní složení a dobré výživové hodnoty. 


Nejsem velký zastánce polotovarů, ale na tuhle směs jsem četla hodně pozitivních recenzí a tak jsem se rozhodla ji vyzkoušet. A rozhodně jsem nelitovala - příprava jednoduchá a chuť skvělá. 


K tomu ani není co říct, prostě <3



Ideální svačinka. Hlavně pro někoho, kdo od malička miluje všechny pudinky :)
Mimochodem vanilkový je taky výborný. 


Tuhle tyčinku jsem ochutnala nedávno, protože jsem si zapomněla svačinu a měla jsem "sacharidovej absťák" - byla jsem nadšená. Chuťově je krásně sladěná - je v ní cítit med, mléko a kakaové křupinky. Sice to není nic moc zdravého, ale jednou za čas před cvičením nebo na zahnání chutí je ideální ! :)


Domácí lívanečky na milion způsobů jsou TOP, ale občas neuškodí si ulehčit práci a dopřát si tyhle rychlé, výborné cizrnové lívanečky. 


Nepatří do kategorie "extra zdravé" ale určitě do "extra dobré" ! :)


 No a tohle nejsou rozhodně stálice v mém špajzu. Je to pro mě naprostá novinka a jsem moc ráda, že se mi je konečeně povedlo tady v ČR sehanat - už nemusím závidět zahraničním blogerkám. 
Až ochutnám jednotlivé příchuti, tak dám vědět jak chutnali :)

A co nesmí chybět u Vás? Dejte mi tipy na nějaké novinky :) 
Díky :)

4 komentáře:

  1. Quest bar musím koupit, minule jsem na to při nákupu u aktinu zapomněla :)
    a máslíčko, to je miláček. Ale teda jedině smooth :D Chybí ti tu jedině Philadelphie milka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu jsem ještě neměla.. určitě to napravím, díky za tip :)

      Vymazat
  2. Kaše od Nominy mám taky moc ráda :-) A máslíčko, to je prostě <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, to je dobrot! Ty questbarky se mi ovšem líbí nejvíce, hrozně mě nadchly jejích příchutě! :)

    OdpovědětVymazat